Velkommen til

Gitte Dysted
Gitte Pickersgill Stryhn
Beskrivelse

Jeg hedder Gitte og er 34 år gammel. Til dagligt arbejder jeg i en bank, hvor lov om hvidvask og terrorfinansiering er fokuspunktet.

Jeg har dyrket elitegymnastik siden jeg var 6 år gammel og deltaget i alt fra små opvisninger til Danmarks mesterskaber.

Trods min alder evner jeg stadig, at udfører springene imens jeg taler om teknikken bag springet.

Jeg vil udfordre dig og rykke ved nogle af dine grænser – alt sammen for, at du kan tage hjem med en succes-oplevelse og en tro på, at du kan mere end du aner.

Jeg går meget op i, at det skal være sjovt og sikkert, at dyrke springgymnastik - og at alle skal føle sig velkomne på holdet.

Janne Haagen
Beskrivelse
Jeg hedder Janne Haagen til daglig arbejder jeg som Privat Dagplejer i stenlille Jeg startede som hjælpe instruktør i Stenlille Idrætsforening da jeg var 13 år
Jeg&nbsphar haft mor/far&nbsp- barn gymnastik i 14 år jeg startede selv med at gå til gymnastik da min datter var  år
året efter fik jeg så mit egen hold
Karina Quist Jensen
Karina har været instruktør i Stenlille idrætsforening siden 1993
Lærke Christensen
Beskrivelse

Jeg hedder Lærke, instruktør hos puslingene. Jeg har haft en pause på et år men nu er jeg tilbage igen
Jeg har været i Gymnastikafdelingen i Stenlille IF siden 2012, nu på 5 år som instruktør i Stenlille
Mette Stuhr
Beskrivelse

Mit navn er Mette Stuhr. Jeg har været Zumba® Fitness instruktør i 5 år i Stenlille idrætsforening og har i alle årene haft hold, flere gange om ugen.

Nina Pedersen
Beskrivelse

Nina Pedersen 35 år, jeg har spillet bordtennis siden jeg var 9 år. Har spillet et par år på Hillerøds 1 division damehold og vundet et stort antal medaljer til diverse stævner og østdanske mesterskaber i både single, double og mixdouble. Det er også blevet til 2 sølvmedaljer til Danmarks mesterskaberne for old girls i april 2016. Er flyttet til Stenlille 1/11-2014 og startede Stenlille BTK op i januar 2015.

Bordtennis er et boldspil for 2 eller 4 spillere, hvor spillerne ved hjælp af et bat på skift returnere en let plastikbold over et net, som er spændt over midten af bordet. Formålet er at tvinge modstanderen til at begå fejl. Man spiller bedst af 5 sæt til 11 eller til der er vundet med 2 overskydende bolde. I Stenlille BTK er vi på nuværende tidpunkt ca. 10 medlemmer både herre og damer. Vi har spillere på flere niveauer og der er plads til alle fra helt nybegynder til folk der har spillet i mange år. Klubben har i år et hold i serie 4 og 5 og old girls 1 division danmarks turnering. Vi træner/spiller singler/doubler/mix på kryds og tværs i klubben og hygger os imens. Klubben deltager også i forskellige stævner/mesterskaber i løbet af året.

Stephanie Haagen
Stephanie har været hjælpe instruktør i Stenlille idrætsforening siden 2010
Nu er hun hjælpe instruktør/ instruktør på nybegynder spring

Se kalenderen